Friesland Verhuur Camper

friesland boating

Al meer dan veertig jaar laten wij vakantiegangers de leukste vakanties beleven!

Camper Verhuur Friesland 1

over camper vakanties friesland

Camper vakanties Friesland is een zusterbedrijf van Friesland Boating. Friesland Boating verhuurt al sinds 1982 boten vanuit Koudum. De vloot bestaat ondermeer uit diverse kruisers en kormorans. Sinds 2023 zijn hier een 5-tal jonge campers aan toegevoegd om de doelgroep te vergroten, onder de naam Camper vakanties Friesland. Zo kunnen we u een passende vakantie aanbieden, te water of te land!

camper vakantie friesland voor een complete vakantie!

Op 1 juli 2023 is het 24 jaar geleden dat Helga en Gerben Zwerver Friesland Boating Yachtcharter hebben overgenomen. Friesland Boating zelf bestaat al sinds 1982 en is hiermee één van de oudste verhuurbedrijven in Nederland. Camper vakanties Friesland is hier onderdeel van.

 “Jaar in jaar uit zien wij vrolijke mensen terug komen van een heerlijke vakantie. Wij verzorgen elke dag met plezier de verhuur van onze boten en campers, zodat u kunt genieten van een prachtige vakantie.” – Gerben Zwerver

Door de jaren heen is het aanbod veel gevarieerder geworden, met een aanbod van 22 boten en 5 campers is er “voor elk wat wils”. In de afgelopen jaren hebben wij vele vaste klanten mogen ontmoeten. Een aantal komen elk jaar terug, al 25 jaar lang!

Bootverhuur Friesland
Gerben en Helga

service staat bij camper vakanties friesland voorop

Vertrouwd en veilig op vakantie!

Camper vakanties Friesland regelt niet alleen uw camper we lichten u in over alle ins- en outs van de geboekte camper. Zo krijgt u bij het boeken van de camper uitgebreide instructie over de camper voor dat u vertrekt.

aangekomen op de locatie van camper vakanties friesland

Waar het vakantie gevoel begint

Zodra u bent aangekomen op onze locatie doen wij er alles aan om u het juiste vakantiegevoel mee te geven. Voordat u uw vakantie tegemoet gaat, nemen wij de inboedel en werking van de boot met u door, zodat u gerust de haven kunt verlaten!

gratis parkeren

Op onze locatie hebben wij voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Vanuit de auto kunt u uw spullen gemakkelijk in en uit laden. De auto kan hier kosteloos de gehele vakantie geparkeerd worden.

persoonlijke service bij camper vakanties friesland

Mochten er moeilijkheden of vragen zijn bij het boeken van één van onze campers of tijdens uw vaarvakantie? Dan helpen wij u hier graag mee! Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0031-514 522607

Wij verheugen ons op uw komst!
Uw Camper vakanties Friesland crew