Camper Verhuur Friesland

boekingsvoorwaarden camper vakanties friesland

Algemene voorwaarden voor het huren van een camper

Voorwaarden voor het huren van een camper

Om een camper te kunnen huren, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Dat kan te maken hebben met leeftijd, vaarbewijs, gebruikersrechten en speciale afspraken voor bijvoorbeeld wintersport. Om een en ander goed met elkaar af te spreken, voorkomen we later veel discussie over wat wel en niet toelaatbaar is.

Hieronder vermelden wij de boeking / algemene voorwaarden van Camper vakanties Friesland. Voor een uitgebreide versie verwijzen wij u naar deze algemene voorwaarden van het huren van een camper.

reservering


Telefonische reservering geldt als juridische wilsovereenkomst. De schriftelijke bevestiging van de huurovereenkomst is een administratieve bevestiging. Reservering is definitief na ontvangst van minimaal de aanbetaling van 50% van de huursom. Deze dient binnen zeven dagen na ontvangst van de factuur en het huurcontract te worden betaald, het restant vier weken voor vertrek.

huurovernamecontract/verhuurovereenkomst


Huurder dient voor vertrek een door de verhuurder op naam gestelde verhuurovereenkomst te ondertekenen, zich te identificeren door middel van een paspoort of ID-kaart en rijbewijs. Dat geldt voor alle bestuurders van de camper. Campers worden uitsluitend afgeleverd na ondertekening van deze verhuurovereenkomst en betaling van de borg. Vooraf controleert u samen met de instructeur alle aanwezige benodigdheden en eventueel de bestelde inventarislijst. Bij vermissingen, na uw controle, bent u zelf aansprakelijk. Bij verschil van mening is het ondertekende huurovernamecontract/verhuurovereenkomst in eerste orde van toepassing.

de huurperiode

De huurperiode begint op de ophaaldag tussen 14.00 en 17.00 uur en eindigt op de inlever dag tussen 09.00 en 10.00 uur. Elke camper heeft zijn eigen ophaal- en inlevertijden. Deze tijden worden vastgelegd in de verhuurovereenkomst.

vrije kilometers

Per dag zijn er 220km vrije inbegrepen (1540km per week). Meer kilometers worden achteraf verrekend tegen de actuele markt prijs, vastgesteld in de verhuurovereenkomst.

bestuurder

De bestuurder dient ten minste 25 jaar te zijn en 5 jaar en in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs dat vereist is voor het besturen van de gehuurde camper. Niet Nederlandse ingezetenen dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs, dat in het land van herkomst kan worden aangevraagd. Voor het besturen van de camper met rijbewijs B dient de bestuurder rekening te houden met een gewicht op kenteken variërend van 3.000 tot 3.100 kg. De camper mag beladen maximaal 3.500kg wegen met rijbewijs B.

brandstof


Bij vertrek krijgt u van ons een volle tank diesel mee. Bij inlevering van de camper ontvangen wij de camper weer terug met een volle diesel tank. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn wij genoodzaakt om kosten hiervoor in rekening te brengen.

schade en reparatie


Bij het terugbrengen dient de camper in gelijke staat te verkeren als bij aflevering. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn wij genoodzaakt om kosten hiervoor in rekening te brengen.

schoonmaak

U kunt er voor kiezen om een eind schoonmaak bij te boeken, maar u mag de camper ook zelf schoonmaken. Bij het terugbrengen dient de camper in gelijke staat te verkeren als bij aflevering. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn wij genoodzaakt om kosten hiervoor in rekening te brengen.

europa in!

Alle landen van Europa mogen met de camper worden bezocht m.u.v. vooraf door de verzekering en Camper Vakanties Friesland aangemerkte risicogebieden. De betreffende landen staan op de groene kaart. Het is niet toegestaan met de camper wintersportgebieden te bezoeken of de camper te gebruiken voor wintersportdoeleinden. Voor sommige landen heeft u een milieu sticker nodig, deze kunnen wij op verzoek voor u aanvragen. Bereid uw reis goed voor zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

huisdieren zijn niet toegestaan

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen in de campers van Camper Vakanties Friesland.

parkeren

Parkeren kan gratis op de het Camper Vakantie Friesland terrein. 
Het achterlaten van een auto van de huurder en/of bestuurder op het terrein van Camper Vakanties Friesland tijdens de huurperiode is geheel voor eigen risico. 

pech onderweg


Bij aanrijdingsschade of uitval door mechanische pech, kunt u Spitz hulpdienst bellen. Deze hulpdienst is werkzaam door heel Europa. U bent hiervoor verzekerd. Het polis nummer staat op de groene kaart.
Tel. nr. +31 850 239 252

Voor overige technische problemen met apparatuur aan boord kunt u contact opnemen met Camper Vakantie Friesland Tel. nr +31 (0) 514 522607